Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، علی رمضانی مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران گفت: با توجه به اینکه در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرکز فرهنگ و هنر در فضای مجازی وجود دارد لذا در این ارتباط برنامه‌هایی در دست اجراست تا شاهد گسترش مقوله صنعت کتاب الکترونیکی و دیجیتال باشیم.

وی درباره فروش اینترنتی کتاب بعنوان یکی از روش‌های مفید برای رونق فروش و کتابخوانی گفت: قاعده‌مند شدن فعالیت عرضه کنندگان مجازی کتاب از دیگر برنامه‌هایی است که خانه کتاب و ادبیات ایران دنبال می‌کند تا سبب حفظ حقوق نویسنده، ناشر و دیگر عوامل صنعت کتاب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران با تاکید بر حفظ حقوق مادی و معنوی صنعت کتاب کشور گفت: هدف ما توسعه بازار کتاب و رونق کتابخوانی است و برای تقویت این مهم گام بر می‌داریم.

رمضانی با اشاره به مفید بودن نمایشگاه‌های مجازی گفت: فعالیت ناشران کشور در این نمایشگاه‌ها به خوبی دیده می‌شود بویژه در نمایشگاه اصفهان با بهره گیری از کارشناسان مشاور با عنوان همیار کتاب که بصورت مجازی با مخاطب ارتباط برقرار می‌کنند با شرایط بهتری کتاب انتخاب و در اختیار خریدار قرار می‌گیرد.

وی درباره موضوع قیمت کتاب نیز گفت: در این ارتباط باید دستگاه‌های مختلف از جمله وزارت اقتصاد و دارایی، سازمان حقوق مصرف کنندگان و اتحادیه‌های مرتبط با کتاب و نشر وارد شوند تا بصورت همه جانبه بررسی شود و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تنها یکی از اضلاع در رابطه با قیمت کتاب است.

سالانه بالغ بر یکصد هزار عنوان کتاب در کشور منتشر می‌شود و گردش مالی در صنعت کتاب و نشر کشور حدود ۶ هزار میلیارد تومان است.

هم اینک ۴۷۲ باب چاپخانه در همه رسته‌ها، ۳۵۷ ناشر کتاب و بیش از ۳۱۰ کتابفروشی در استان اصفهان فعالیت می‌کنند.

منبع:ایرنا

انتهای پیام

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کتاب الکترونیک فضای مجازی کتابخوانی صنعت کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۲۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه بازار کتاب تا پایان نمایشگاه سی‌وپنجم غیرفعال است

به گزارش قدس آنلاین، سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نیز مانند دوره‌های سی‌وسوم و سی‌وچهارم در دو بخش حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

فعالیت بخش مجازی نمایشگاه از طریق زیرساخت‌های «سامانه بازار کتاب» ‌ صورت می‌گیرد. بنابراین به دلیل انتقال فعالیت این سامانه به سامانه «نمایشگاه بین المللی کتاب تهران» خرید از این سامانه تا ۳۰ اردیبهشت ماه به صورت موقت غیرفعال است.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ماه امسال در محل مصلای امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • عرضه کتاب‌های غیرمجاز در نمایشگاه مجازی امکانپذیر نیست +فیلم
  • امکان عرضه کتاب‌های غیرمجاز در نمایشگاه مجازی وجود ندارد +فیلم
  • نشست خبری جشنواره کتاب در حال برگزاری است
  • حضور کتاب‌فروشی‌ها در نمایشگاه کتاب، آری یا خیر؟
  • ناشران بخش مجازی نمایشگاه سی‌وپنجم نسبت به آماده‌سازی پنل مجازی‌ اقدام کنند
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • اعلام فرصت ناشران بخش مجازی نمایشگاه کتاب برای آماده‌سازی پنل
  • در بخش مجازی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ چه خبر است؟
  • ۱۸ اردیبهشت؛ آخرین مهلت آماده‌سازی پنل مجازی‌ نمایشگاه سی‌وپنجم کتاب
  • سامانه بازار کتاب تا پایان نمایشگاه سی‌وپنجم غیرفعال است